cfare ore te vendosim ne plazh

cfare ore te vendosim ne plazh

Ora qe duhet te mbahet ne plazh duhet te jete me ngjyra dhe jo klasike Mundesisht te jete sportive dhe kundra ujit seopse edhe mund te harroni dhe te futeni ne det me ore ne dore

Shiko më shumë